Boknings- och husregler

Bokning och betalning 

Din första bokning / betalning
I samband med din första bokning och betalning på Yogastudion Brommas hemsida kommer du att få en förfrågan om att registrera dig som medlemskund. Svarar du ja på detta skickar vi ett lösenord till dig via mail.

För de flesta klasserna erbjuder vi drop in (det står i klassbeskrivningen) i mån av plats. Du bokar och betalar (per klass eller med klippkort) alltid din drop in plats här på vår hemsida eller i vår app. Där ser du också om klassen skulle vara fullbokad.

Bokningsappen
Du laddar ned appen Wondr från App store eller Google play. När du har appen kan du boka eller avboka drop-in klasser.

Medlem
Du blir medlem när du köper alla våra olika kort och medlemskap och kan logga in via vår hemsida, se dina lämnade uppgifter och tidigare betalningar samt få tillgång till kvitton på alla dina betalningar. Behöver du lämna in kvitto för friskvårdsbidrag är det bra att skriva in ditt personnummer när du bokar dig på en kurs eller köper kort så att det kommer med på kvittot.

Logga in
Logga in genom att skriva in din e-mailadress och det lösenord vi har skickat ut till dig i fälten som öppnas när du bokar.

Om du har gjort ett tidigare köp hos oss och fått inloggningsuppgifter är det bra om du loggar in när du köper något nytt. Då hamnar alla dina köp/bokningar och kvitton på en och samma sida i vårt boknings system. 

Har du glömt ditt lösenord? Klicka på texten ’Glömt lösenord’ under textfältet så skickas det ett nytt till din e-postadress.

Klippkort - Klicka på "Boka" om du är medlem eller har klippkort hos oss.
Har du köpt klassen som kurs har du alltid en plats och behöver inte boka utan bara dyka upp i studion och checka in.

Checka in på klassen
Du checkas automatiskt in på ditt pass när passet startar och ditt klipp dras. Om du får förhinder så bokar du själv av senast 2hr innan passet startar. 

Avbokningsregler - Klasser
Vi förstår att planer kan ändras och ber att du, vid förhinder, avbokar din plats hos oss senast 2h innan klassen startar. Det är viktigt så att någon annan får en chans att boka den plats du inte behöver. Avbokar du senare eller inte alls utgår full avgift eller motsvarande klipp på ditt klippkort för inbokad klass. 

Bokar av gör du enligt instruktioner du får i ditt bokningsmejl.

Avbokningsregler - Behandlingar (Shamansk healing, Reiki) och Shamansk Livscoaching
Avbokning: Vid bokad behandling/coaching är din anmälan bindande. När behandlingen/coachingen väl har startat har vi ingen återbetalning på avgiften. Du har alltid 14 dagars ångerrätt på ditt köp enligt konsumentköplagen från det datum du köper din behandling/coaching innan din behandling/coaching startar.

Ombokning: Ibland blir man sjuk eller får förhinder man inte kunnat förutse då kan du självklart boka om din behandling/coaching, dock senast 48 timmar innan den bokade behandlingen/coachingen. Ombokningsönskemål senare än 48 timmar kan vi tyvärr inte tillgodose (då vi inte hinner boka annan kund på din plats) och din bokning förfaller utan möjlighet till återbetalning.

Skulle du behöva boka om, ta kontakt med oss i god tid så hittar vi en ny tid tillsammans. 

Avbokningsregler - Kurser, Utbildningar eller Workshops
Vid bokad kurs, utbildningar eller workshop är din anmälan bindande. När kursen, utbildningen eller workshopen väl har startat har vi ingen återbetalning på avgiften. Du har alltid 14 dagars ångerrätt på ditt köp enligt konsumentköplagen från det datum du köper din kurs, utbildning eller workshop innan din kurs, utbildning eller workshop startar.

Det går även fint att överlåta din plats på workshops (ej på kurser eller utbildningar då de ofta är ett personligt val att satsa på och tillgodogöra sig densamma) till någon annan om du inte har möjlighet att gå själv. Ta kontakt med oss och meddela vem som ersätter dig. 

Studion
Vi öppnar vår studio 15 min innan klassen startar. I hallen kan du hänga av dig ytterkläder och skor. Behöver du byta om innan klassen kan du göra det på vår rymliga toalett/omklädningsrum. När du kliver in i vår shala sätter du din mobiltelefon i flygplansläge och pratar med mjuka, lite mindre bokstäver.

Viktigt
All yogapraktik sker på egen risk. Våra lärare är utbildade enligt yoga alliance och kan erbjuda alternativa övningar, för att de ska kunna göra det är det viktigt att du talar om i det fall du är skadad, tar medicin eller går på behandling så att läraren vet och kan hjälpa dig med anpassningar under klassen. 

Kläder
Använd bekväma och rena träningskläder. Vi yogar barfota så skor och strumpor kan du lämna hemma.

Yogamatta
Det finns alltid mattor att låna hos oss och vi lägger alltid ut yogamatta och tillbehör till alla bokade, vill du ta med din egen matta är du välkommen att göra det. 

Sen ankomst
När klassen börjar låser vi dörren till studion och kan ha svårt att höra om du kommer sent. Skulle du komma lite sent och vi har möjlighet att öppna för dig, häng av dig i lugn och ro och gå sedan tyst och lugnt in i yogasalen för att inte störa övriga deltagare. 

Värdesaker
Du ansvarar själv för dina personliga tillhörigheter. Vi låser dörren in till studion inför varje klass och du är välkommen att ta med värdesaker in i shalan om du så önskar.

Frisk & Stark
Vi är alla ansvariga för vår hälsa och tar även hänsyn till andras välmående. Känner du dig hängig och din kropp vill säga dig något, stå över yogan, för din skull, men också för andra som inte vill sjuka. Rätt självklart, eller hur?

Starka dofter
Vi ber dig att undvika starka parfymer när du kommer till oss och avstå rökning innan klass, detta av hänsyn till övriga elever som kan uppleva allergier och/ eller obehag.

Varmt välkommen till oss på Yogastudion Bromma.