Jobba hos oss


Nu söker vi fler yogalärare inför höstterminen på Brommas nyaste yogastudio.

VI SÖKER DIG SOM:
Har du några års erfarenhet som yogalärare och utbildning inom någon eller fler av följande yogaformer:

  • Hathayoga
  • Yinyoga
  • Ashtangayoga
  • Restorative
  • Mediyoga

Som leder yoga från en trygg plats inom dig, som har en fot i både yogan och världen utanför. Som är både affärsmässig och holistisk i din approach och som kan undervisa på en eller flera fasta tider varje vecka och gärna hoppar in som vikarie om det behövs.

Vi jobbar fokuserat med marknadsföring och förväntar oss att du bidrar aktivt delar och sprider info om dina klasser i dina kanaler tillsammans med oss. Hos oss kommer du att få ett stort ansvar och också möjlighet att tjäna lite mer än på andra studios

VI ERBJUDER:
Vi erbjuder ett väldigt fördelaktigt upplägg genom:

En procentuell fördelning per klass där du som yogalärare får 40% av intäkten för klassen (ingen lägre eller övre gräns).

Du fakturerar genom enskild firma eller aktiebolag

Är klassen inte fullbokad är ni som lärare varmt välkomna att gå på varandras klasser.

När vi jobbat tillsammans ett tag finns möjligheter att också hålla workshops och utbildningar i vår regi på yogastudion 

HÖR AV DIG:
Ansök genom att skriva några rader om dig i ett meddelande på vår Instagram. Berätta var och hur länge du undervisat och berätta för oss varför du är den vi söker.

Varma hälsningar 
Elin & Tobias

 

OM YOGASTUDION BROMMA -
Studion drivs av Elin Ridderström och hennes man Tobias Karlsson. Elin har över 20 års erfarenhet av arbeta med yoga, personlig och organisationsutveckilng. Hon är utbildad och certifierad inom hathayoga och mediyoga. Hon är även utbildad inom shamanism och håller regelbundet utbildning i personlig utveckling med shamanism och yoga som verktyg.

Yogastudion Bromma startade hösten 2022 och har på kort tid blivit en uppskattad och välbesökt studio i Bromma. Studion rymmer 20 elever per klass, har egen ingång och ligger nära Åkeshovs T-bana. Förutom dagliga klasser håller studion utbildningar och workshops på helgerna. Känslan i studion är magisk brukar kunderna säga.